Thaiboxning har extra årsmöte i helgen – medlemmarna ska avgöra om eget SF direkt under RF

Svensk thaiboxning har kallat sina medlemmar till ett extra insatt årsmöte i helgen på Bosön. Där ska det beslutas huruvida styrelsen ska fortsätta att arbeta för att thaiboxning lämnar SB&K och blir ett eget förbund direkt under RF, detta endast tre år efter att Muaythai tagits in i SB&K.

6 augusti 2012  |  Jonathan Broberg

Svensk thaiboxning har kallat sina medlemmar till ett extra insatt årsmöte i helgen på Bosön. Där ska det beslutas huruvida styrelsen ska fortsätta att arbeta för att thaiboxning lämnar SB&K och blir ett eget förbund direkt under RF, detta endast tre år efter att Muaythai tagits in i SB&K.

Här finns den information och det material som styrelsen för thaiboxningsförbundet har publicerat inför årsmötet.

Styrelsen för thaiboxning har även svarat på några frågor från allmänheten inför årsmötet.