Enhälligt ja bland thaiboxare i frågan om möjlighet till eget SF

Svenska thaiboxningsförbundet kallade i helgen till extra årsmöte ute på Bosön under ett helgläger och huvudfrågan som det skulle röstas om var om medlemmarna ger sitt stöd till Thaiboxningsförbundets styrelse om att fortsätta undersöka möjligheten att thaiboxningen drar sig ur SB&K och bildar ett eget förbund direkt under RF. Den frågan röstades enhälligt igenom under helgen.

16 augusti 2012  |  Jonathan Broberg

Svenska thaiboxningsförbundet kallade i helgen till extra årsmöte ute på Bosön under ett helgläger och huvudfrågan som det skulle röstas om var om medlemmarna ger sitt stöd till Thaiboxningsförbundets styrelse om att fortsätta undersöka möjligheten att thaiboxningen drar sig ur SB&K och bildar ett eget förbund direkt under RF. Den frågan röstades enhälligt igenom under helgen.