Rumble of the kings till Linköping


Storgalan Rumble of the kings lämnar Hovet och Stockholm och flyttar till en annan känd ishockeyarena, nämligen Cloetta Center i Linköping den 16:e november. Bland de fyra världsmästartitlarna som står på spel är det sannolikt den mellan Frida Wallberg och Diana Prazek som är den stora anledningen till galans flytt, då Wallberg kommer från Linköping.

22 augusti 2012  |  Jonathan Broberg


Storgalan Rumble of the kings lämnar Hovet och Stockholm och flyttar till en annan känd ishockeyarena, nämligen Cloetta Center i Linköping den 16:e november. Bland de fyra världsmästartitlarna som står på spel är det sannolikt den mellan Frida Wallberg och Diana Prazek som är den stora anledningen till galans flytt, då Wallberg kommer från Linköping.

På galan kommer även VM-silvermedaljören Alex Tobiasson Harris att gå match om WMC-titeln mot thailändaren Madsua.

Lina ”Lynx” Eklund, känd bland annat från Gladiatorerna, kommer i en MMA-match att möta norskan Margaret Aase.

Biljetter till Rumble of the kings släpps den 27:e augusti via ticnet.

Text: Jonathan Broberg