SB&K:s årsstämma flyttar till World Trade Center

Det är nu klart att Svenska Budo & Kampsportsförbundets årsstämma lämnar traditionsenliga Sheraton hotell och flyttar nästa år till World Trade Center. Årsstämmans datum är också bestämt till lördagen den 23:e mars.
   – Det var dags för något nytt och World Trade Center är både modernt, fräscht och passar utmärkt för oss, säger Generalsekreterare Mona Lundkvist.

22 augusti 2012  |  Jonathan Broberg

Det är nu klart att Svenska Budo & Kampsportsförbundets årsstämma lämnar traditionsenliga Sheraton hotell och flyttar nästa år till World Trade Center. Årsstämmans datum är också bestämt till lördagen den 23:e mars.
   – Det var dags för något nytt och World Trade Center är både modernt, fräscht och passar utmärkt för oss, säger Generalsekreterare Mona Lundkvist.


Foto: wtc.se