Iaido-brons även i lagtävlingen

Det blev även en femte EM-medalj till Sverige under mästerskapet i iaido. I lagtävlingen svarade Sverige för en bra insats, främst genom en strålande kvartsfinal mot det på förhand medaljtippade Italien. I semifinal tog resan emellertid slut. Tyskland vann guldet i finalen mot Belgien och Sverige fick dela bronset med Ungern.

28 oktober 2012  |  Jonathan Broberg

Det blev även en femte EM-medalj till Sverige under mästerskapet i iaido. I lagtävlingen svarade Sverige för en bra insats, främst genom en strålande kvartsfinal mot det på förhand medaljtippade Italien. I semifinal tog resan emellertid slut. Tyskland vann guldet i finalen mot Belgien och Sverige fick dela bronset med Ungern.

Laget bestod av
Jesper Waldestål
Patrik Almqvist
Mattias Jansson
Sida Yin