Senaste nytt: Underbar seger för Svensson


Det var en sammanbiten och oerhört fokuserad Sara Svensson som för en liten stund sedan besegrade hemmafightern Sandra Tonn. Matchen blev aldrig riktigt spännande utan Svennson tog ett bastant grepp från start och ledde bland annat med 6-1 och 10-2. Tillslut stannade segern vid 13-7 och äntligen är då den riktiga debuten avlarad – och det med en övertygande seger.

Nu väntar semifinal om ungefär 20-25 minuter.

30 november 2012  |  Jonathan Broberg


Det var en sammanbiten och oerhört fokuserad Sara Svensson som för en liten stund sedan besegrade hemmafightern Sandra Tonn. Matchen blev aldrig riktigt spännande utan Svennson tog ett bastant grepp från start och ledde bland annat med 6-1 och 10-2. Tillslut stannade segern vid 13-7 och äntligen är då den riktiga debuten avlarad – och det med en övertygande seger.

Nu väntar semifinal om ungefär 20-25 minuter.

0
0
0