Senaste nytt: Skön seger för Sara Widgren


Med bara sekunder kvar av öppningsmatchen i VM för Sara Widgren kom avgörandet. En teknik, två poäng och 7-5-seger. Men fram till dess hade danskan Charlotte Beyer svarat för en smart match och lyckades nästan helt neutralisera Widgrens offensivlusta.
   – Skönt med seger, men det var ingen bra match av mig. Jag kände mig lite trög, säger hon till budokampsport direkt efter matchen
.

Widgrens nästa motstånd är fransyskan Severine Niebe.

1 december 2012  |  Jonathan Broberg


Med bara sekunder kvar av öppningsmatchen i VM för Sara Widgren kom avgörandet. En teknik, två poäng och 7-5-seger. Men fram till dess hade danskan Charlotte Beyer svarat för en smart match och lyckades nästan helt neutralisera Widgrens offensivlusta.
   – Skönt med seger, men det var ingen bra match av mig. Jag kände mig lite trög, säger hon till budokampsport direkt efter matchen
.

Widgrens nästa motstånd är fransyskan Severine Niebe.

0
0
0