Erik Strand slutar som RF:s Generalsekreterare

Riksidrottsförbundets Generalsekreterare Erik Strand avgår efter dryga tre år på positionen. Han kommer att ersättas tillfällift av Birgitta Ljung från Riksidrottsstyrelsen. Anledningen till avhoppet ska vara av tidsmässiga skäl.
   – Det är oerhört både roligt och inspirerande att arbeta i organisationer som är till för att stödja idrotten – denna den största och viktigaste delen av civilsamhällets organisationer. Men det är också mycket krävande – jag känner att rollen som GS i båda dessa organisationer har vuxit och detta i kombination med mina andra åtaganden och min privata situation har gjort att jag känner att jag inte kan prioritera detta framöver – därför har jag sagt upp mig, säger Strand i ett pressmeddelande.

8 januari 2013  |  Jonathan Broberg

Riksidrottsförbundets Generalsekreterare Erik Strand avgår efter dryga tre år på positionen. Han kommer att ersättas tillfällift av Birgitta Ljung från Riksidrottsstyrelsen. Anledningen till avhoppet ska vara av tidsmässiga skäl.
   – Det är oerhört både roligt och inspirerande att arbeta i organisationer som är till för att stödja idrotten – denna den största och viktigaste delen av civilsamhällets organisationer. Men det är också mycket krävande – jag känner att rollen som GS i båda dessa organisationer har vuxit och detta i kombination med mina andra åtaganden och min privata situation har gjort att jag känner att jag inte kan prioritera detta framöver – därför har jag sagt upp mig, säger Strand i ett pressmeddelande.

0
0
0