Rekordmånga förslag på vinnare till Kampsportsgalan

Aldrig förr har allmänheten lämnat så många röster till nominerade till Kampsportsgalan. När nomineringsfase stängde kunde det konstateras att det kommit in mer än dubbelt så många förslag på vinnare än tidigare.
   – Det är så klart oerhört roligt och samtidigt ett bevis på att svensk kampsport åter haft ett magnifikt år. Något en annan viss gala helt nonchalerade, säger SVenska Budo & Kampsportsförbundets informatör Jonathan Broberg.

29 januari 2013  |  Jonathan Broberg

Aldrig förr har allmänheten lämnat så många röster till nominerade till Kampsportsgalan. När nomineringsfase stängde kunde det konstateras att det kommit in mer än dubbelt så många förslag på vinnare än tidigare.
   – Det är så klart oerhört roligt och samtidigt ett bevis på att svensk kampsport åter haft ett magnifikt år. Något en annan viss gala helt nonchalerade, säger SVenska Budo & Kampsportsförbundets informatör Jonathan Broberg.