Årets uppvisningar på Kampsportsgalan – capoeira och jodo

Varje år på Kampsportsgalan har det visats upp ett antal idrotter inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet. I morgon kommer två idrotter som förr inte visats upp att ha uppvisningar, det gäller capoeira via en av Sveriges främsta utövare Martin Blad och jodo via landslagets Sida Yin och Jesper Waldestål.

Kampsportsgalan hålls på Berns salonger med start 19.00.

22 mars 2013  |  Jonathan Broberg

Varje år på Kampsportsgalan har det visats upp ett antal idrotter inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet. I morgon kommer två idrotter som förr inte visats upp att ha uppvisningar, det gäller capoeira via en av Sveriges främsta utövare Martin Blad och jodo via landslagets Sida Yin och Jesper Waldestål.

Kampsportsgalan hålls på Berns salonger med start 19.00.

0
0
0