FILA dumpar submission wrestling

I ett, som det ser ut, renodlat försöka att stärka brottning genom att bryta loss liknande idrottsgrenar dumpas submission wrestling av FILA.  Det är ett stort steg ut i ovisshet som nu väntar den växande, men fortfarande relativt unga och lilla kampsporten.
   ”Att grappling (submission wrestling) bryts ut från FILA:s organisation ser Svenska Submission Wrestling Förbundet som en stor möjlighet. Det finns nu utrymme för att skapa ett renodlat och demokratiskt internationellt grappling förbund.”, skriver Svenska Submission Wrestlingförbundet i ett pressmeddelande.

 

20 maj 2013  |  Jonathan Broberg

I ett, som det ser ut, renodlat försöka att stärka brottning genom att bryta loss liknande idrottsgrenar dumpas submission wrestling av FILA.  Det är ett stort steg ut i ovisshet som nu väntar den växande, men fortfarande relativt unga och lilla kampsporten.
   ”Att grappling (submission wrestling) bryts ut från FILA:s organisation ser Svenska Submission Wrestling Förbundet som en stor möjlighet. Det finns nu utrymme för att skapa ett renodlat och demokratiskt internationellt grappling förbund.”, skriver Svenska Submission Wrestlingförbundet i ett pressmeddelande.

 


Det ska dock inte vara någon förändring med det kommande VM:et i Kanada i juni, då FILAs brytning med submission wrestling börjar gälla 2014.

 
0
0
0