Senaste nytt: Thaiboxarnas motstånd, tuff lottning

Imorgon kliver thaiboxningen in i World Combat Games. För svensk del gäller det två idrottare, Johanna Rydberg från Helsingborg och göteborgaren Alex Tobiasson Harris. Nu är motståndet klart, och det vankas två tuffa matcher.

18 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

Imorgon kliver thaiboxningen in i World Combat Games. För svensk del gäller det två idrottare, Johanna Rydberg från Helsingborg och göteborgaren Alex Tobiasson Harris. Nu är motståndet klart, och det vankas två tuffa matcher.

Johanna Rydberg tävlar i -51kg och möter den norska världsstjärnan Fatima Pinto. Alex Tobiasson Harris tävlar i -75kg och stöter på Kazakstans talang Emil Umayev, som bland annat vunnit på Asian Indoors och Martial Arts Games under 2013.

Combat Games direktsänds via Youtube. Länk till sändningarna hittar ni här!

Text: Jonathan Broberg

51
43
52