Senaste nytt: Tung inledning för svenskarna i submission wrestling

Combat Games sjätte dag har rivstartat för svensk del. Både Anny Hammarsten och Martin Lavin har tävlat i submission wrestling. Efter en skada i första matchen tvingas Anny Hammarsten att dra sig ur tävlingen.

23 oktober 2013  |  Jonathan Broberg

Combat Games sjätte dag har rivstartat för svensk del. Både Anny Hammarsten och Martin Lavin har tävlat i submission wrestling. Efter en skada i första matchen tvingas Anny Hammarsten att dra sig ur tävlingen.

För Martin Lavins del inleddes Combat Games tufft med en förlust mot ryssen Shamil Magomedov och  sedan blev det ytterligare en förlust mot amerikanen Michael Kelly. Och för en liten stund sedan blev det en tredje förlust, denna gång mot polacken Maciej Glabus.

Nästa match för Lavin om ett litet tag mot Renat Valiakhemtov från Kazakstan.

51
43
52