Usama Aziz blir MMA-landslagets förste förbundskapten


Svenska MMA-förbundet har idag utsett Usama Aziz som den historiskt förste förbundskaptenen för det svenska MMA-landslaget. Kontraktet med Aziz är på tre år och Aziz första riktigt stora uppdrag blir MMA-VM i Las Vegas i juli.

2 december 2013  |  Jonathan Broberg


Svenska MMA-förbundet har idag utsett Usama Aziz som den historiskt förste förbundskaptenen för det svenska MMA-landslaget. Kontraktet med Aziz är på tre år och Aziz första riktigt stora uppdrag blir MMA-VM i Las Vegas i juli.

MMA-förbundets ordförande George Sallfeldt är mycket nöjd med Aziz som förbundskapten.
   – Det känns fantastiskt roligt att få in Usama som förbundskapten. Usama konkurrerade om uppdraget med flera ytterst kompetenta kandidater men var den som slutligen ansågs vara det bästa valet. Han kommer nu arbeta fram en plan för landslagsverksamheten med sikte på VM:et i Vegas nästa år. Sverige är ett av de bästa MMA-länderna i världen och våra förhoppningar inför VM:et är stora. På lördag avgörs SM-finalerna i Nyköping och guldmedaljörerna kan nog räkna med att den nye förbundskaptenen kommer prata med dom om en VM-resa till USA, säger han i ett pressmeddelande.

0
0
0