Så firar profilerna jul – Mazdak Cavian, MMANytt.se och manager

Budokampsport.ses populära julnedräkning fortsätter. Nedräkning från lucia fram till jul är med olika kampsportsprofiler och hur dessa ska fira jul, hur de sett på 2013 och hur deras nästkommande år ser ut att bli. Vår nästa profil är MMANytt.ses Mazdak Cavian.

19 december 2013  |  Jonathan Broberg

Budokampsport.ses populära julnedräkning fortsätter. Nedräkning från lucia fram till jul är med olika kampsportsprofiler och hur dessa ska fira jul, hur de sett på 2013 och hur deras nästkommande år ser ut att bli. Vår nästa profil är MMANytt.ses Mazdak Cavian.

Samtidigt som svensk MMA har växt till sig rejält under 2013 har också MMANytt.ses profil Mazdak Cavian fördjupat sitt engagemang för sporten.

Mazdak är en driven individ som med innovativa medel försöker lyfta MMA:s synlighet. Bland annat låg han bakom att MMANytt.se kunde hjälpa över svenska supportrar till Alexander Gustafssons titelmatch i september. 

Under året har också Mazdak också kastat sig in i ett managementåtagande och ska bli pappa till framtida dottern Wilda, som beräknas komma till världen i april.

Mazdak, om du ser tillbaka på 2013, hur har det året varit för dig både personligt och idrottsligt?
   – 2013 har varit bara jobb, jag har drivit min flickvän och familj till vansinne. Hoppas få skörda frukten 2014 och visa vart allt slit tagit vägen. Det har varit mycket jobb med mina fighters. Jag och min bror gick in i managementbranschen tidigt under året och idag har vi nog de bredaste kontaktnätet som finns.

Hur kommer du att fira julen?
   – Jag ska fira julen med familjen sen bär det av till Singapore för att hjälpa min fighter under en UFC-gala. 

Vad önskar du dig mest av allt i julklapp?
   – Jag fick min julklapp tidigt i år, en dotter Wilda som beräknas komma i april.

Har du något nyårslöfte, i så fall vad och varför?
   – Bli en superfarsa.

Om du blickar fram mot 2014, vad tror du om det året både personligt och idrottsligt?
   –  Jag hoppas på en utmärkelse från tidningen DI, det är mitt mål 2014. Idrottsligt hoppas jag på UFC bälte för en av mina fighters.

Budokampsport.se önskar Mazdak all lycka fram över och en riktigt god jul och ett gott nytt år. Imorgon fortsätter nedräkningen inför jul, då med kendostjärnan Michiko Komaki.

Text: Jonathan Broberg

0
0
0