Jennifer Österlin nominerad till GP:s stora pris

Thaiboxningsstjärnan Jennifer Österlin kan få Göteborgspostens stora idrottspris. Österlin är nominerad, bland nio övriga idrottare till priset.
    – Nomineringen till GP:s stora sportpris, även i år, känns mycket hedrande. Det är en samling fantastiskt duktiga atleter som håller mig sällskap och det känns verkligen bra att anses passa där. Extra roligt är det eftersom kampsporten ibland blir lite bortglömd i liknande sammanhang. Ett tydligt erkännande för mig, säger hon till budokampsport.se.

10 januari 2014  |  Jonathan Broberg

Thaiboxningsstjärnan Jennifer Österlin kan få Göteborgspostens stora idrottspris. Österlin är nominerad, bland nio övriga idrottare till priset.
    – Nomineringen till GP:s stora sportpris, även i år, känns mycket hedrande. Det är en samling fantastiskt duktiga atleter som håller mig sällskap och det känns verkligen bra att anses passa där. Extra roligt är det eftersom kampsporten ibland blir lite bortglömd i liknande sammanhang. Ett tydligt erkännande för mig, säger hon till budokampsport.se.


Foto:Hamid Ershad

0
0
0