Lisa Pihl och Magdalena Kowalczyk delar ut pris på Kampsportsgalan


Ifjol ledde Magdalena Kowalczyk Kampsportsgalan, i år delar hon ut pris tillsammans med sin nyfunna gladiatorkompis MMA-idrottaren Lisa Pihl.
   – Jag förväntar mig att jag och Magdalena är de längsta brudarna på galan, skämtar Pihl till budokampsport.se.

12 mars 2014  |  Jonathan Broberg


Ifjol ledde Magdalena Kowalczyk Kampsportsgalan, i år delar hon ut pris tillsammans med sin nyfunna gladiatorkompis MMA-idrottaren Lisa Pihl.
   – Jag förväntar mig att jag och Magdalena är de längsta brudarna på galan, skämtar Pihl till budokampsport.se.

MMA-idrottaren Lisa Pihl och den forna världsmästaren i thaiboxning Magdalena Kowalczyk kommer att dela ut pris på Kampsportsgalan den 22:a mars.

Lisa Pihl har varit på galan fyra år i rad och vet vad galan betyder.
   – Jag tror att galan har stor betydelse och förhoppningsvis får Kampsportsgalan allt mer uppmärksamhet i media, vilket den förtjänar. För mig personligen betyder galan mycket, det blir mitt fjärde år där och det är kul att se utvecklingen och träffa många av Sveriges vassaste kampsportare och fira framgångarna lite. Sverige har drösvis med duktiga kampsportare och många utövare som håller absolut världsklass, så konkurrensen om priserna är riktigt hård.

Lisa, hur känns det att vara prisutdelare?
   – Jag känner mig tacksam över det ärofyllda uppdraget som detta innebär.

Och vilka förväntningar har du på galan i år?
   – Jag förväntar mig att jag och Magdalena är längsta brudarna på stället (utmana oss gärna!) och en festlig tillställning med många hyllningar till våra duktiga idrottare och en riktigt skön stämning.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Hamid Ershad Sarabi

0
0
0