Fina dagar i Eriksdalshallen väntar


World Fighters United, så heter den kommande kampsportsgalan i Eriksdalshallen som pågår under fredag och lördag denna helg.

5 juni 2014  |  Jonathan Broberg


World Fighters United, så heter den kommande kampsportsgalan i Eriksdalshallen som pågår under fredag och lördag denna helg.

Galan har godkänts av det internationella brottningsorganet FILA och kommer att innehålla starka matchningar i såväl brottning som i thaiboxning.

Fredagen tillhör mestadels thaiboxningen medan lördag blir brottningsfokus, för att sedan på kvällen ha åtta thaiboxningsmatcher och åtta matcher i grekisk-romersk stil.

FILA skickar hela åtta delegater till Stockholm under helgen för att benchmarka och lära sig om galaproduktioner utav thaiboxningen.

Thaiboxningsmatcherna innehåller flera namn från landslaget som tävlade på VM i Langkawi häromsistens, däribland tungviktaren Simon Ogolla, jättetalangen William Wisén, VM-bronsmedaljören Sofia Olofsson, Malick Bah och Jonas Berglund.

Dessutom bjuds vi på ett par fina match-ups mellan Pållan Carlsson och Therese Gunnarsson, samt den skandinaviska titelmatchen mellan Ricardo Gonzales och danske Fazhan Bin Khalid.

Biljetterna kosta 300 för båda dagarna och köps antingen på Slagskeppets lokaler, Budo & Fitnessbutikerna eller i dörren vid Eriksdalshallen.

För mer information och fullständigt fightcard, följ länken.

Text: Jonathan Broberg
Foto: slagskeppet.se

2
8
10