Senaste nytt: Tre vinster och tre förluster

Det var både upp och ner idet svenska lägret under den första dagens tävlande i EM i thaiboxning i Krakow. Det blev snöpliga respass redan i första matchen för Nils Olsson och Gabriel Tutak i juniorklassen. Rasmus Sundberg gick på pumpen i herrarnas A-klass.

23 september 2014  |  Jonathan Broberg

Det var både upp och ner idet svenska lägret under den första dagens tävlande i EM i thaiboxning i Krakow. Det blev snöpliga respass redan i första matchen för Nils Olsson och Gabriel Tutak i juniorklassen. Rasmus Sundberg gick på pumpen i herrarnas A-klass.

Däremot blev det segrar och vidare avancemang för Patrik Lyzell och Burim Rama i herrarnas B-klass. Och i A-klassens -71kg-klass var Max Ramqvist illa ute och låg under på poäng inför den tredje ronden mot en ukrainare. Då kom svenskens furiösa finish som slutade med en knock och vidare avancemang.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
8
10