Dalia Ali fick sitt EM-brons


EM i kickboxning är nu även officiellt över. Finalgalan har ägt rum och i skrivandets stund är det prisutdelningar. Dalia Ali fick ta emot sitt EM-brons. Men trots att ett dygn nu gått sedan semifinalförlusten säger hon så här om känslan i kroppen.
   – Jag blir bara ännu mer revanschsugen!

25 oktober 2014  |  Jonathan Broberg


EM i kickboxning är nu även officiellt över. Finalgalan har ägt rum och i skrivandets stund är det prisutdelningar. Dalia Ali fick ta emot sitt EM-brons. Men trots att ett dygn nu gått sedan semifinalförlusten säger hon så här om känslan i kroppen.
   – Jag blir bara ännu mer revanschsugen!

Vi kommer troligen få se en hel del av Dalia Ali i kampsportsringarna framöver. Budokampsport.se är förstås väldigt glada att kunnat få uppleva hennes första mästerskapsmedalj. Det lär inte bli den sista.

Här en bild på Dalia tillsammans med den överlycklige förbundskaptenen Hayes Jemide.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Matilda Ritzén och Jonathan Broberg

2
8
10