Just nu: Isa Tidblad Keskikangas på Idrottsgalan


Isa Tidblad Keskikangas befinner sig just nu på Idrottsgalan som precis påbörjats i Globen i Stockholm. Thaiboxningsstjärnan var en av tio nominerade till Radiosportens Jerringpriset och kom till galan med tränarna Pernilla Johansson, Henrik Näessen och David Berndt.

19 januari 2015  |  Jonathan Broberg


Isa Tidblad Keskikangas befinner sig just nu på Idrottsgalan som precis påbörjats i Globen i Stockholm. Thaiboxningsstjärnan var en av tio nominerade till Radiosportens Jerringpriset och kom till galan med tränarna Pernilla Johansson, Henrik Näessen och David Berndt.

Också jujutsustjärnan Fredrik Widgren befinner sig i Globen för att mottaga RF:s Elitidrottsstipendium. Det skulle även Janni Larsson ha varit, men hennes biljetter till EM i BJJ är i fara då ett flygbolag kan riskera konkurs, så hon var tvungen att stanna hemma i Danmark för att boka nya biljetter, om så behövs.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
8
10