Presentation inför Kampsportsgalan: Thomas ”Totto” Heiderup

26 mars 2015  |  Jonathan Broberg


“Totto” är ett svenskt idrottsunikum. Ingen annan idrottare i Sverige har fler raka vunna SM-titlar än vad Heiderup har. 2014 blev det ett till, det 25:e i raden. Dessutom vann han VM-guld i kickboxningens veteranklass.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm på lördag är Thomas ”Totto” Heiderup nominerad i kategorin Årets mästare.

Så här säger han själv om nomineringen inför galan.
   – Extra hedrande med tanke på den hårda konkurrensen. Det kommer med säkerhet bli en spännande och underhållande kväll.

En andra röst om ”Totto”:
”Jag hade förmånen att 2009, under min första resa med ett landslag i kampsport, få se Totto in action och vid sidan av mattan. Jag förstod snabbt att det här är ingen vanlig kille. Så klok, så egen och så kompetent. Det VM:et tog emellertid slut innan medaljkamp för honom, men efter det har han åter varit omutlig. 25 raka SM går inte att ta in. Det är en bedrift att bara ställa upp 25 gånger i rad. Ett litet tecken på Totts kickboxningsöga får man när man förstår att det var han som upptäckte en viss Caroline Ek en gång tiden.”  //Jonathan Broberg, informatör, Svenska Budo & Kampsportsförbundet

2
8
10