Foto: Hamid Ershad Sarabi

Ny tid, nya möjligheter, ny hemsida

Herregud, tiden är lynnig. Och fort går den. För sju och ett halvt år sedan vandrade jag in på Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli för min anställningsintervju. Och någon vecka senare, sommaren 2009, lanserades den då nya sajten för förbundet. Sedan dess har en hel del vatten brusat förbi i forsarna – och nu var det verkligen dags för en ny hemsida. Välkomna.

2 december 2016  |  Jonathan Broberg

Ett arbete på ett förbund i ständig förändring och förbättring som dessutom växer som vårlökar i aprilsol är inte alltid helt lätt.

Vi är idag närmare 44.000 medlemmar, fler än någonsin. Vår information har också gått framåt, likaså mediabevakningen av våra idrotter och idrottare. Men hemsidan har varit densamma i nästa åtta år.

I en mediavärld är det en enormt lång tid och vår hemsida har hunnit bli både omodern och på gränsen till ett fornminne. Vi var tvungna att bygga om.

Så när vi nu lanserar den nya hemsidan kommer ni snabbt se att den är responsiv, det vill säga att den anpassar sig till mobiler och surfplattor. Det är väl egentligen den stora skillnaden, tillsammans med en ny, fräsch, design.

Innehållsmässigt kommer vi fortsätta med vår strategi att vi använder hemsidan till att skildra vår verksamhet rent journalistiskt, med allt vad det innebär i form av bevakning av våra mästerskap och så vidare.

Jag hoppas verkligen ni kommer att trivas med sajten, jag vet att jag kommer att göra det. Och skulle ni hitta buggar eller information som inte är helt uppdaterad eller så – hojta till.

Vi inser att detta stora arbete kommer att ta tid att bli helt perfekt, men vi behöver också er läsares hjälp att påpeka vissa barnsjukdomar som givetvis kan komma att uppstå.

4 kommentarer

    • Hej “pp”, jag håller delvis med och delvis inte. Vi försöker följa även icke-tävlande idrotter hos oss, så klart. Vi gjorde en satsning på aikido för ett par helger sedan, men vi kan självklart alltid bli bättre.
      Om du har några förslag på nyheter kring detta, kontakta gärna mig med konkreta tips.

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52