Nya fina svenskinsatser i JVM i jujutsu

JVM i jujutsu rullade idag vidare i Aten. Utan svenska medaljer idag, men med ett par väldigt fina insatser ändå.

18 mars 2017  |  Jonathan Broberg

Duoparet Theo Wik och Simon Sjödin svarade för ett fint mästerskap och tog sig hela vägen fram till en bronsmatch, där emellertid ett holländskt par blev för svåra. Men en mycket hedrande placering för Wik och Sjödin.

Också Nisse Lindberg, bilden, gick fint i Aten idag. Han vann sina matcher fram till semifinal, där han förlorade mot en tysk trots att matchen slutade 7-7 i poäng. Tysken hade en ippon mer och det avgjorde. I bronsmatchen förlorade Lindberg mot ryssen Borok, vars storebror Ilya är en världsstjärna.

Imorgon kliver William Seth-Wenzel in i turneringen. William är ett av JVM:s största namn och har som bekant redan två VM-brons från senior-VM.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Joakim Vistam

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4