Jonas Jensen lämnar förbundskaptensrollen i kickboxning

För ett år sedan tillträdde Jonas Jensen som förbundskapten för svenska kickboxningslandslaget. Nu lämnar han sin post.
– Jag är väldigt tacksam att jag fick förtroendet att leda landslaget, säger han till budokampsport.se.

15 november 2017  |  Jonathan Broberg

Bara veckan efter VM, där Sverige vann två brons, står det nu klart att förbundskapten Jonas Jensen lämnar sin position.

Tiden räcker helt enkelt inte till.
– Det har varit ett spännande och intensivt år med två mästerskap (World games och VM). Det har tagit mycket energi, varit ganska turbulent och inte helt lättjobbat alla gånger, men jag är väldigt tacksam att jag fick förtroendet att leda landslaget över dessa mästerskap. Uppdraget skrivs på 1 år i taget och för mig känns det rätt att lämna nu när tävlingsåret är slut. Jag har heltidsstudier, jobb och familj som jag vill prioritera mer inför kommande år.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Olof Pettersson

30
19
28