Sanny Dahlbeck inför Rumble of the kings

Det var ett år sedan, då på Rumble of the kings, som Sanny Dahlbeck gick match på svensk mark. Nu är det dags igen, för en av svensk kampsports stora affischnamn.
– Jättekul att tävla hemma igen, säger han till budokampsport.se.

23 november 2017  |  Jonathan Broberg

På lördag är det dags för Rumble of the kings. Galan har den här gången tagit sig till Partille Arena utanför Göteborg och med många spännande matcher på kortet är det många som verkligen längtat.

En av de som ser fram emot lördagen är själv en av huvudrollsinnehavarna. Sanny Dahlbeck tävlar äntligen på svensk mark igen.
– Allt känns jättebra, jag är i bra form och det ska bli väldigt roligt att gå match igen, och nära nog på hemmaplan. Jag har många vänner och så som kommer ner och kollar.

Sanny ställs på lördag i en fyrmannaturnering. Ett koncept han tycker om.
– Ja, det är mycket bättre än med åtta fighters. Det ska bli roligt. Kul att Magnus Andersson är med också. Han har gjort det bra på sistone, så det blir spännande att se vilken nivå han håller nu.

Dahlbeck tycker också att det är bra att Rumble of the kings är tillbaka.
– För mig är det den proffsigaste produktionen i Sverige, och det blev lite tomt när de inte arrangerade på några år. Kasra och gänget gör det otroligt bra, och det är alltid kul att vara med på den här galan.

Text och foto: Jonathan Broberg

30
19
28