Martina Gramenius blickar framåt

22 januari 2018  |  Annie Carriage

Martina Gramenius har tidigare vunnit EM och VM-medaljer och hade siktet inställt på en pallplats. EM i Lissabon var det första mästerskapet för henne som brunbälte vilket hon kommenterade innan.

– Jag har så klart tränat en del på att anpassa mig till de nya reglerna, men jag har dragits med ett par skador så förberedelserna har blivit annorlunda den här gången mot hur jag vanligtvis förbereder mig, berättade Martina inför mästerskapet.

I kvartsfinalen mötte Martina Thamara Ferreira och svenskan tog snabbt guardpositionen och försökte hitta öppningar för att attackera, matchen stod länge och vägde men till slut blev det tyvärr en förlust.

Jag visste att jag hade en tuff match framför mig så jag hade gjort en game plan. Jag följde den och allt gick bra, det kändes bra och jag ledde på fördelar. Men mot slutet av matchen gjorde jag en miss så jag tappade en tvåa vilken jag försökte ta igen men det var kort om tid kvar och jag lyckades tyvärr inte. Hon vann senare  hela viktklassen. Det var nära och jag vet vad jag behöver jobba på till nästa turnering för att nå hela vägen, säger Martina till budokampsport.se

Text: Annie Bondefelt
Foto: Sofia Arnbom

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4