Therese Gunnarsson möter Anne Line Hogstad

7 mars 2018  |  Annie Carriage

Den 7:e april är det dags för Therese Gunnarsson att kliva in i ringen mot Anne Line ”Ninja” Hogstad från Norge. Norskan har vunnit norska mästerskapet ett antal gånger, tagit hem titeln som nordisk mästarinna och även varit världsmästarinna i ISKA.

Therese Gunnarsson som även hon har en långt lista av nationella och internationella meriter ser fram emot matchen som kommer gå av stapeln i Skövde.
– Formen känns bra men den kommer bli ännu bättre innan det är dags att kliva in i ringen i Skövde. Jag vill styra matchen och få in de tekniker som jag tränat lite extra på. Jag vet att min motståndare är stark och tuff i ringen men en trevlig person utanför den, säger Therese till budokampsport.se

Under året planerar Therese att gå några noga utvalda matcher då hon redan har väldigt många matcher i bagaget.
– Jag har inte så många matcher inplanerade i år vilket är ovanligt för mig men det känns bra. Jag vill gå ett fåtal matcher i år och välja dem med omsorg efter vad som jag tycker är kul. Jag har gått 136 matcher i kickboxning, thaiboxning och boxning så jag behöver inte gå mycket matcher för att få rutin. Nu gäller det mer att ta till vara på och njuta av varje tillfälle som jag går in i ringen, avslutar Therese.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4