Vinst för Max Hederström och Linda Lindström i första omgången

23 november 2018  |  Annie Bondefelt

Seger för Linda Lindström och Max Hederström inledningsvis.

Linda Lindström klev direkt in i mästerskapet och visade vad skåpet skulle stå, i sin första match mötte hon Anastasiia från Ryssland. Efter en övertygande vinst stod Aygerim Toregozhina från Kazakstan för motståndet i -49kg.

Toregozhina var den som först attackerade men Linda parerade och kontrade med fin precision och tog ledningen, en ledning som hon behöll matchen igenom. Lindas vältajmade tekniker och kvickhet återkom under hela matchen, en match som slutligen gav siffrorna 21-7 och Linda gick från mattan med ännu en seger.

Även Max Hederström gick sin turnerings första match och ställdes mot portugisen Tiago Balao. Max gav ett kontrollerat intryck och höll motståndet ifrån sig, han gjorde några fina passering som gav poäng och vann till slut med 4-0.

Text: Annie Bondefelt

Foto: Jonathan Broberg

3
5
6