“Va? Är jag nominerad?”

Blott 17-åriga löftet Elin Janeheim har tagit armbrytarvärlden med storm under 2018. Med dubbla juniorguld i både EM och VM som grund vann hon också ett brons i senior-VM. Trots det var det svårt för henne att tro på nomineringen när det offentliggjordes.
– Jag blev väldigt förvånad, det kan jag säga, säger hon till budokampsport.se.

22 februari 2019  |  Jonathan Broberg

2018 blev ett otroligt bra år för armbrytartalangen Elin Janeheim.

Mästerskapsmedaljer radades upp och hon tog också karriärens första internationella seniormedalj.
– Det är kul att få bekräftat att folk uppskattar det man gör.

Samtidigt blev hon paff av nomineringen.
– Jag tänkte, ”Va? Är jag nominerad?” Men det är också jätteroligt. Jag hade ett fantastiskt 2018 och hoppas kunna göra bra ifrån mig även under det här året.

Den 23:e mars blir det gala för Janeheim.
– Det ser jag fram emot, det ska bli häftigt och kul.

Biljett till Kampsportsgalan kostar 1295 kronor och finns att köpa här. Observera att det är ett begränsat antal platser, så passa på.

För er som inte kan vara på plats på galan finns ett annat alternativ. Kampsportsgalan sänds i Budokampsport-TV, i samarbete med Solidsport.com, och kostar just nu 79 kronor att köpa. Här köper du sändningen.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Jimmy Cebula

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4