SM i kickboxning avgörs i helgen

13 maj 2019  |  Annie Bondefelt

På lördag den 18:e maj avgörs SM i kickboxning och arrangeras av Skurups Kick och Boxningsklubb. Matcherna kommer ske på fyra parallella mattor i Skurup Sparbank Arena och utvalda finaler kommer hållas under en kvällsgala i samma lokaler.

Med mer än 100 fighters anmälda blir årets SM det största på många år, deltagare till klassen K1 har ökat med över 200%. Övriga klasser är KL och LK och bland de aktiva finns välkända namn som Nils Widlund, landslagsdeltagarna Anton Wall, Pontus Thor, Carolina Bergman, Dorothea Schander, Alex Bring Palm, EM-bronsmedaljören Sebastian Rodriguez och VM-bronsmedaljören Marcus Johansson. I samband med årets SM kommer även årets landslagsuttagning ske inför VM i K1 och LK som arrangeras i Sarajevo i oktober samt VM i Antalya i november.

Har du inte möjlighet att vara på plats kan du följa tävlingarna via stream på Skånetv.se här.

Mer om SM kan du läsa här.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jerry Wall

2 kommentarer

  1. Hej. Ska komma ner och titta nu i helgen. Måste man förboka platser eller kan man bara komma ner? Gatu adressen skulle jag gärna vilja ha. Mvh

Lämna en kommentar

3
5
6