Anna Astvik kliver in i oktagonen igen

15 maj 2019  |  Annie Bondefelt

Den 13:e juli är det dags för Anna Astvik att kliva in i oktagonen ännu en gång. Hon möter franska Claire Lopez från under en gala i England. Matchen blir Annas andra proffsmatch och hon har studerat sin motståndare noga.

-Lopez är har fem proffsmatcher sen tidigare. Hon är aggressiv i sin still och de jag har sett verkar det som att hon vill få ner sin motståndare för att avsluta med slag, säger Anna till budokampsport.se

Det var några månader sen Annas senaste match som hon förlorade, sedan dess har hon jobbat på att att bli mer tight i sina tekniker, jobbat på struktur och blivit bättre på att utforma sina attacker.  Anna har även bytt klubb till Nacka Dojo.

– Jag blir nöjd om matchen inte tar slut på sex sekunder, skämtar Anna.

– Nej, ärligt talat så vill jag såklart styra matchen oavsett om det blir på marken eller stående. Det känns väldigt kul att kliva upp i buren igen. Känns som jag haft ett års uppehåll från matchandet så det kommer vara en annorlunda Anna som kliver upp i buren. Mer vapen och mer trygg än tidigare, avslutar Anna.

Text: Annie Bondefelt

Foto: Arkivbild

Lämna en kommentar

3
5
6