Nätverksträff kvinnor i landslagsledning

3 september 2019  |  Sofia Arnbom

Riksidrottsförbundets Elitidrottsstöd bjuder in till nätverksträff för kvinnor i landslagsledning den 16-17 oktober 2019. Nätverket erbjuder ett fysiskt forum för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte för kvinnor med olika roller kopplade till landslagsverksamhet inom RF:s olika idrotter.

Målgrupp
Kvinnliga landslags- och elittränare på junior- och seniornivå inom RF:s idrotter samt tränare på RIG eller NIU.

Inbjudan
Information och anmälningslänk i inbjudan.

Fler nätverksträffar
Den 8 november arrangeras nätverksträff kampsporter. Inbjudan publiceras så snart den är tillgänglig. För inbjudan till den och andra nätverksträffar, seminarier och kurser arrangerade av RF Elitidrottsstöd besök boson2025.se/Utbildning

Foto: Nils Jakobsson, Bildbyrån

1
1
2