Sebastian Rodriguez vill ha mer än brons

Under EM förra året fick Sebastian sitt genombrott i kickboxningsvärlden. Med bara två år av kampsport överraskade han många och åkte till slut hem till Sverige med ett EM-brons.

18 oktober 2019  |  Annie Bondefelt

Och uppladdningen inför VM har sett lovande ut, under sommarens World Cup i Italien tog Sebastian hem ett silver.

“Jag känner mig 120% redo”

-Det känns jättebra att snart få åka ner till Bosnien för att få fightas i VM. Jag är så mentalt förberedd jag kan bli, har sätt fram emot detta länge nu och är så taggad över att jag snart få ställa mig i ringen och fightas igen. Jag känner mig 120% redo för detta, säger Sebastian till budokampsport.se

Med flera medaljer i bagaget siktar han på att ta med ännu en hem till Sverige.

-Jag år nöjd med min prestation när jag tar hem guldet, utan det så kommer jag aldrig vara nöjd över min presentation i ringen. Kan väl kanske även nöja mig med silver eller brons i värsta fall men målet är och har alltid varit guldet, säger Sebastian.

Fakta

Namn: Sebastian Rodriguez
Viktklass: -57 kg
Ålder: 24 år
Klubb: Fight Club Ängelholm
Tidigare meriter: EM-brons

Text: Annie Bondefelt
Foto: Privat

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52