Allmänhetens nomineringsfas är öppen

Nu öppnas allmänhetens nomineringsfas till Kampsportsgalan. Det är nu du har chans att skicka just din favoritidrottare inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet som nomineringsförslag till juryn. Det går att föreslå sin favorit fram till och med fredag 31 januari, slussarna stänger 16.00.

15 januari 2020  |  Jonathan Broberg

Alla förslag som kommer in kommer noga att beaktas under jurymötet, som sker i mitten av februari.

Allmänhetens nomineringsfas stänger 31 januari klockan 16.oo.
Observera att det endast går att rösta på medlemmar till SB&K:s idrotter.

Förslagen ges på Kampsportsgalans hemsida, här är nomineringsformuläret.

Foto: Hamid Ershad Sarabi

3 kommentarer

  1. Jag vill nominera Malin Kleinsmith till årets idrottsprestation (armbrytning), eller årets bragd eller annat alternativ till pris som passar. Hon fick en proffsmatch i World Armwrestling League (WAL) i Los Angeles i juni i år. Som är den mest prestigefulla proffstävling och tävling nu när Världsförbundet brytits upp och blivit två förbund. Hon skulle ha mött en ryska, som inte fick Visum och fick istället möta WAL:s största champion som ingen hade vunnit över sen de startade med kvinnor i WAL, den flerfaldigt världsmästarinnan Fia Reisek. Malin hade inte vunnit mot Fia sen sin comeback år 2014. Malin vann VM ( när det var ETT världsförbund år 2018) och Fia kom 3:a. Men de möttes aldrig på VM:et. Många trodde att hon vann VM för att hon slapp möta Fia. Men nu visade Malin vem som är absolut bäst, då hon vann proffsmatchen mot Fia med 3-0. En välförtjänt världsmästarinnan minst sagt.

13
8
18