HEMA och kickboxning först ut

På lördag den 7 mars genomför två underförbund sina årsmöten och med det är de först ut av de 17 underförbunden för i år.

5 mars 2020  |  Sofia Arnbom

Svenska HEMA-förbundets medlemsföreningar samlas i Uppsala för att bland annat behandla två propositioner (förslag från styrelsen) gällande uppdatering av stadgarna samt engagemang i det internationella förbundet. Årsmöteshandlingar finns att ta del av i sin helhet HÄR.

Svenska Kickboxningsförbundet har kallat till årsmöte i Göteborg i anslutning till tävlingen Rookie Rumble. Årsmötet beslutar som vanligt om bland annat medlemsavgift samt väljer styrelse för kommande mandatperiod. En motion (förslag från medlem) om skydd vid SM finns på dagordningen för mötet att behandla, den och övriga handlingar hittar du HÄR.

Helgen efter, den 14 mars, välkomnar Svenska Taidoförbundet till sitt årsmöte i Uddevalla.  Även här finns på dagordningen en motion (förslag från medlem) vilken handlar om organisationens rolltillsättning. Läs motionen och övriga handlingar HÄR.

Övriga 14 underförbund genomför sina respektive årsmöten den 21 mars i samband med SB&K:s stämma i Stockholm. Kallelse och länkar till årsmöteshandlingar samlas på sidan Förbund >> Årsmöte

Ta chansen att som medlemsförening besöka aktuella årsmöten för att ta del av vad som gjorts senaste året och påverka vad som ska ske framöver.

 

Text: Sofia Arnbom
Foto: Bildbyrån

13
8
18