Gör Ren vinnare

Svenska Budo & Kampsportsförbundet arbetar som hela idrottsrörelsen aktivt för att hålla våra idrotter och idrottare borta från doping. Målet med idrottsrörelsens antidopingarbete är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping. Varje enskild idrottare är själv ansvarig att känna till och följa dopingreglerna.

21 april 2020  |  Annie Bondefelt

Ett sätt för dig som individ att testa dina kunskaper samt lära dig mer är att genomföra Ren vinnare. Ren vinnare är en webbaserad utbildning i antidoping för idrottsutövare och alla andra verksamma inom idrotten. Genom sju korta moduler lär du dig det allra viktigaste inom antidoping. Varje modul är 3-4 minuter lång och består av videoklipp, övningar och fakta. För dig som redan gjort utbildningen finns nu även en repetitionsmodul i slutet av genomgången.

Gör Ren vinnare här.

Vill du lära dig mer om antidoping?
Om mediciner och dopingklassade preparat

Behöver du söka dispens för dina läkemedel?

Vaccinera klubben, en e-utbildning för er som förening.

#ingenskitiminkropp

En kommentar

  1. […] Svenska Budo & Kampsportsförbundet arbetar som hela idrottsrörelsen aktivt för att hålla våra idrotter och idrottare borta från doping. Målet med idrottsrörelsens antidopingarbete är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping. Varje enskild idrottare är själv ansvarig att känna till och följa dopingreglerna.Läs mer här! […]

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52