Inkluderande Idrott – en utbildningswebb

Svensk idrott är på en förändringsresa och webbplatsen är ett stöd och en inspiration i att få det arbetet att gå framåt.
– Jag hade glädjen att vara en del av projektet Inkluderande Idrott i ett tidigt stadium. Men jag var inte med tog fram materialet utan medverkade som ett bra dåligt exempel, säger Musse Hasselvall SB&K ledamot. 

15 maj 2020  |  Annie Bondefelt

Webben är en av de utbildningsplattformar som SB&K tipsade om i veckan, kunskap som går att ta del av på distans.

Inkluderande Idrott riktar sig till dig som är förtroendevald, anställd, ledare eller tränare i en förening eller ett förbund. Den syftar till att stötta arbetet med inkludering genom att ge kunskap, skapa reflektion, samtal och förhoppningsvis handlingskraft, vilja och mod att förändra.

– Upplägget är otroligt bra vilket gör processen väldigt lättillgänglig. När man bryter ner det i olika ”rum” ser man plötsligt sig själv tydligare. Och med det lärde jag mig mycket på ett personligt plan, säger Musse Hasselvall.

Länk till Inkluderade Idrott finns här.

Hela listan på olika utbildningar finns här.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

En kommentar

  1. […] Svensk idrott är på en förändringsresa och webbplatsen är ett stöd och en inspiration i att få det arbetet att gå framåt.– Jag hade glädjen att vara en del av projektet Inkluderande Idrott i ett tidigt stadium. Men jag var inte med tog fram materialet utan medverkade som ett bra dåligt exempel, säger Musse Hasselvall SB&K ledamot. Läs mer här! […]

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52