SB&K korttidspermitterar personalen

Svenska Budo & Kampsportsförbundet inför korttidspermittering för sin personal som en effekt av coronapandemin.

2 juni 2020  |  Jonathan Broberg

Beslutet fattades 26 maj, med tanke på minskad arbetsbelastning och osäkerhet kring hur förbundets ekonomiska situation påverkas. Det träder i kraft 1 juni och gäller till och med 31 augusti och är MBL-förhandlat med facket.

Förbundet har kollektivavtal med arbetsgivaralliansen som har tagit fram ett nytt avtal som gör det möjligt för oss att införa korttidspermitteringar. Det innebär att personalen går ner i arbetstid för att dra ner på kostnaderna för förbundet.

Vi hoppas att ni har förståelse för att det kan bli lite längre svarstid under denna period.

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

2
8
10