Nyheter

Inför SB&K:s digitala förbundsstämma

Imorgon lördag den 13 juni genomför SB&K digital förbundsstämma via Easymeet Online. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.

Mötet – kom i tid!
Mötet startar kl.10.00.
Inloggning kan ske från 08.00, logga in i god tid.
Vi ser gärna att ALLA testar ljud och bild tillsammans med oss mellan kl 08.00 och 09.00.

Länk till mötet
Du som registrerat dig att närvara vid stämman fick onsdag 10 juni två mejl gällande stämman. Ett från SB&K och ett från mötessystemet Easymeet. Ta del av informationen i mejlet från SB&K och skapa sedan din inloggning via mejlet från Easymeet. Om du inte fått mejlen, kontrollera din skräpkorg.

Inloggning
Inloggningsuppgifter har skickats i ett automatiserat utskick från Easymeet till den mejl du uppgett vid registrering. Följ instruktionerna i mejlet för att skapa ett konto. Om du inte fått några inloggningsuppgifter kontrollera din skräpkorg.

Testa din utrustning
• Datorn måste ha webbkamera och mikrofon.
• Testa din utrustning i god tid genom att gå in på www.easymeet.se/support
• Mötet sker bäst med webbläsaren Chrome och en nyligen omstartad dator.
• Ta del av övriga tips på www.easymeet.se/tips

Support
Kontakta Easymeet support på 018-54 24 23 vid problem med din inloggning eller tekniska utrustning innan och under mötet.

Röstlängd
Den preliminära röstlängden för stämman utifrån i tid registrerade fullmakter finns att ta del av HÄR.

Rösträtt
Rösträtt och antal röster enligt röstlängden är kopplade till den specifika inloggningen för registrerat ombud.

Handlingar
Dokument till stämman finns att ta del av i mötessystemet, du kan gå till mötet så snart du fått inbjudan till det specifika mötet samt skapat din inloggning. Handlingarna finns även publicerade här på budokampsport.se.

 

Väl mött!