Nyheter

SB&K söker vikarierande informatör

Då Annie Bondefelt ska vara föräldraledig söker Svenska Budo & Kampsportsförbundet en vikarierande informatör till kansliet.

Är du en utåtriktad, kreativ person med stort intresse för kommunikation, medier och idrott? Då ska du söka tjänsten som Informatör på Svenska Budo & Kampsportsförbundet!

Erbjudande och Arbetsuppgifter
Svenska Budo & Kampsportsförbundet söker en Informatör till sitt familjära kansli i centrala Stockholm. Som Informatör arbetar du nära din kollega, som är informationsansvarig, och tillsammans sköter ni förbundets kommunikation. Du skriver och publicerar texter på hemsidan, skickar pressmeddelanden och bevakar mästerskap och andra evenemang. Du intervjuar och fotograferar, samt har löpande kontakt med aktiva idrottare och andra medlemmar i förbundet. Du är även redaktör för förbundets podcast, Kampsportspodden, som du också redigerar. Du har hand om förbundets Facebook och Instagram och lägger ut både bilder och storys.
Du erbjuds en spännande tjänst där du i samråd med informationsansvarig planerar ditt eget arbete i ett förbund som växer. Vidare kan du få möjligheten att resa till olika internationella och nationella mästerskap och följa idrottarna på nära håll.

Personprofil
Vi söker dig som är utbildad inom exempelvis media, kommunikation eller journalistik. Du har en fallenhet för att skriva och van vid bildhantering samt behärskar program såsom Photoshop och WordPress. Du är vass på sociala medier och tycker att det är roligt. Det är meriterande om du även har något års erfarenhet av kommunikativt arbete samt om du har erfarenhet av idrott och föreningsliv.

Som person är du social, utåtriktad och kreativ med en förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt. Vidare är du lyhörd, prestigelös och flexibel. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du beskriver din bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet samt hur det har format dig som person.

Övrigt
Start: 1 oktober
Omfattning: Heltid, vik på 19 månader
Arbetstid: Dagtid, kvällar och helger.
Plats: Stockholm, Skanstull och på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Anton Hovstadius på mailadress anton.hovstadius@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan, här. 

Företagsinformation
Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K) är ett idrottsförbund inom Riksidrottsförbundet (RF). Det bildades 1960 och består av dryga 790 klubbar med totalt
53 000 medlemmar (2020) förbundet administrerar 30 olika idrotter. Svenska Budo & Kampsportsförbundet har sitt kansli i mysiga lokaler i centrala Stockholm där sex anställda arbetar.
Läs gärna mer på www.budokampsport.se.