Angela Mamic tar sig an Pernilla Palm

Fight Camp Varberg arrangerar West Coast Battle 12 den 17:e oktober och en av deltagarna är VM-silver medaljören i thaiboxning, Angela Mamic.

9 september 2020  |  Annie Bondefelt

Angelas sommar har varit minst sagt fullbokad, både giftermål och husköp har hunnits med. Men träning har hon ändå lyckats få in.

-Det har varit full fart hela sommaren! Dels för att jag har gift mig och dels för att jag och min man har köpt hus, så nu är vi mitt uppe i flytten. Träningen har varit en utmaning men jag skulle säga att det under förutsättningarna har gått bra. Jag försöker aldrig att förlita mig på motivationen då den går upp och ner. Särskilt nu med både ett inställt VM och EM så har det varit extra viktigt att vara disciplinerad istället för att förlita sig på motivationen, berättar Angela.

Men nu börjar så smått tävlingarna, under restriktioner, komma igång landet runt och för Angela är det dags i mitten på oktober. Och formen är på plats.

-Det känns skönt att tävlingarna äntligen är igång. Om man bortser ifrån SM så har jag inte fightats på en gala i Sverige på snart två år så det gör det hela lite extra roligt! Formen känns bra. Även om det har varit andra förutsättningar nu p.g.a. corona så känner jag att jag ändå har kunnat underhålla den, säger Angela.

“Vi har mötts förut”
-Vi har mötts två gånger förut, och då pressade hon mycket framåt. Men det är rätt länge sedan vi möttes senast så mycket kan ha hänt sedan dess, berättar Angela.

Även om hösten är oviss så har Angela vissa förhoppningar, både när det gäller idrotten och privatlivet.

-Jag hoppas att det blir ytterligare en match innan året är slut så det håller jag tummarna för. Sett till det privata så kommer det vara att göra sig hemmastad i det nya huset, avslutar Angela.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Fight Camp Varberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52