Kompensationsstöd till idrottsföreningar hösten 2020 går snart att söka

Regeringen beslutade för en tid sedan om ett stödpaket på en miljard kronor till idrottsrörelsen, till följd av coronapandemin. Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020, skriver rf.se.

29 september 2020  |  Jonathan Broberg

Ansökningsomgång 1 är från 15 oktober till 26 oktober, för ekonomiska förluster för kvartal 3.

Ansökningsomgång 2 är från mitten av januari (datum är ej satt ännu) för ekonomiska förluster för kvartal 4.

Mer information om stödet finns här.

En kommentar

  1. […] Regeringen beslutade för en tid sedan om ett stödpaket på en miljard kronor till idrottsrörelsen, till följd av coronapandemin. Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020, skriver rf.se.Läs mer här! […]

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

7
6
11