Antidoping

Digital antidopingutbildning

Svensk Antidoping genomför årligen en utbildningsdag om antidoping, i år sker den digitalt den 10 november. 

15 oktober 2020  |  Sofia Arnbom

Utbildningen riktar sig till tränare, ledare samt förtroendevalda inom hela Riksidrottsförbundet som alla har ett långtgående ansvar att sprida kunskap om dopingregler och förebygga doping. I SB&K kan personer med dessa roller inom distrikt, underförbund och landslag anses vara extra prioriterade. Utbildningen utgör en bra grund för fortsatt arbete med det gemensamma antidopingprogrammet.

Antidopingutbildning 10 november
Sista anmälan senast 1 november, dock först till kvarn.
Kursen är kostnadsfri.
» Anmälan antidopingutbildning 2020

Antidopingprogram
SB&K:s antidopingprogram beskriver vad som förväntas av organisationens olika medlemmar i det gemensamma arbetet för en idrottsmiljö fri från doping. Här beskrivs vad varje enskild medlemsförening, underförbund samt SB&K ansvarar för samt kan utgå ifrån i sitt arbete.
» SB&K:s antidopingprogram

Text: Sofia Arnbom
Foto: Bildbyrån

En kommentar

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52