Khamzat Chimaev

Khamzat Chimaevs match inställd

MMA | Den emotsedda huvudmatchen i Las Vegas den 19 december blir inte av.

3 december 2020  |  Mats Lilja

Det har ryktats om det under en tid. Och nu är det bekräftat: matchen mellan Khamzat Chimaev och Leon Edwards kommer inte att kunna genomföras som planerat.

Anledningen är att jamaicanen Edwards, enligt uppgifter från bland annat galans sändande bolag ESPN, har testats positiv för covid-19 och dessutom drabbats av betydande symtom. UFC har fortfarande inte officiellt bekräftat detta men klart är att matchen har försvunnit från UFC:s fight card till galan, som avgörs i UFC Apex.

Ett snopet besked inför en emotsedd match som inte bara var huvudkort den 19 december, den var dessutom tänkt att vara hela årets sista drabbning i UFC. Stephen Thompson mot Geoff Neal blir nu nytt huvudkort för en gala som även innehåller bland annat Pannie Kianzads match mot Sijara Eubanks.

Khamzat Chimaev gick sin senaste match i UFC den 19 september. När nästa match blir av – och om Leon Edwards står för motståndet även då – är ännu inte officiellt.

Text: Mats Lilja
Foto: Bildbyrån

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52