Digitala föreningsträffar om kompensationsstödet

SB&K | Möjlighet att delta i Zoom-möten inför ansökningar till Riksidrottsförbundet gällande årets sista kvartal.

14 december 2020  |  Mats Lilja

Den nedanstående informationen har idag gått ut till våra medlemsföreningar per e-post. Detta är ett samarbete mellan Svenska Budo & Kampsportsförbundet samt Svenska Boxningsförbundet, Svenska Brottningsförbundet, Svenska Karateförbundet, Svenska Judoförbundet och Svenska Taekwondoförbundet.

Brevet rör det kompensationsstöd som regeringen har anslagit, och som söks via Riksidrottsförbundet. Mer information om stödet finns på RF:s hemsida.

Foto: Bildbyrån


Många kampsportföreningar påverkas hårt av coronapandemin och dess restriktioner. Många av er behöver ekonomiskt stöd, trots det har vi märkt att det är relativt få kampsportsföreningar som söker det kompensationsstöd som erbjuds. Därför vill vi hjälpa er att söka kompensationsstödet via Riksidrottsförbundet för perioden oktober−december 2020.

Nu bjuder vi sex kampsportförbund tillsammans in till tre digitala föreningsträffar, för att tillsammans med Riksidrottsförbundet på plats gå igenom vad och hur man kan ansöka om kompensationsstöd. För att kunna hjälpa så många som möjligt är det bra om ni mejlar era frågor till mona@budo.se innan mötet, så hinner vi svara på fler av era frågor.

Vi kommer att använda plattformen Zoom. Eftersom Zoom inte kan ta emot fler än 500 anslutningar per möte ber vi er att endast nyttja en anslutning per förening, dvs att det är en person per förening som deltar. För att vi trots den begränsningen ska nå så många klubbar som möjligt erbjuder vi tre olika tillfällen.

Informationsmöte nr 1
Den 17 december 2020 klockan 18.00−19.00
Meeting ID: 997 1719 7427  | Zoom-länk
Passcode:  240883

Informationsmöte nr 2
Den 11 januari 2021 klockan 18.00−19.00
Meeting ID: 930 0384 1303 | Zoom-länk
Passcode:  593394

Informationsmöte nr 3 
Den 13 januari 2021 klockan 12.00−13.00
Meeting ID: 955 2029 2040 | Zoom-länk
Passcode: 066110


Mona Lundkvist
Generalsekreterare
Svenska Budo & Kampsportsförbundet

10 kommentarer

 1. Förstår inte hur man ska anmäla sig? I mailet som skickades ut står det att man ska klicka på länken till sitt förbund för att anmäla sig men det finns ju ingen anmälningsmöjlighet här, kan man bara ansluta till valfritt möte?

 2. Hej!
  Jag vill anmäla mig till informationsmötet som är 11:e januari 18.00-19.00. Är jag anmäld nu? Hittar ingen annan länk.

  Mvh
  Sipan Harrow Revend/
  Klubb Sweden Top Team

 3. Hej

  Vill gärna ta emot den informationen som ges men har inte och kan inte de datum som angetts.
  Kommer det flera datum eller kan infot ses senare ?

  Vgh
  Berit AbrahamssonHornvall
  Täby Ju-jutsuklubb

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52