Återrapportera Projektstöd IF 2020

Skicka in återrapporterna för Projektstöd IF 2020 senast den 31 januari 2021. Ni hittar formuläret för återrapporten i fliken Idrottsmedel i Idrottonline.

20 januari 2021  |  Magnus Ledin

Många projekt är redan återrapporterade, bland annat projektet Utveckling av konceptet riskfylld lek av Aikidoföreningen Riai Aikido Dojo.

I återrapporten står det bland annat att de arrangerade en workshop för att undersöka och utveckla de sex kategorierna inom riskfylld lek. Workshopen var väldigt lyckad, och Dennis från Halmstads Aikidoklubb, som var en av initiativtagarna till Happy Aikido Film Camp, dokumenterade allas förslag och har nu gjort färdigt en film från workshopen.

25 kreativa deltagare från fem föreningar deltag. Deltagande föreningar var Aikidoföreningen Riai Aikido Dojo, Halmstads Aikidoklubb, Varberg Aikido Klubb, Aikido Dojo Gamlestaden och Sedokan Aikido Dojo Växjö.

Text: Magnus Ledin
Foto: Aikidoföreningen Riai Aikido Dojo

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

5
13
16