Nytt avtal kan förenkla föreningarnas administration

Svenska Budo & Kampsportsförbundet har tecknat avtal med ny partner gällande medlemsadministration. Förbundets idrottsföreningar ges erbjudande om att ansluta sig till förmånligt pris.

2 juli 2021  |  Pilo Stylin

Administrativt arbete är ofta en stor börda för ideella föreningar. Tid och kraft som skulle kunnat läggas på träningsverksamhet får i stället läggas på administrativa sysslor. Samtidigt så ökar kraven på att föreningsadministrationen sköts korrekt.

För att stötta förbundets föreningar och underlätta det administrativa arbetet har SB&K tecknat ett avtal med affärssystemutvecklaren Zoezi (uttalas ”so easy”).

Zoezi är marknadsledande när det kommer till att erbjuda ”gymsystem” anpassat specifikt för idrottsföreningar. I systemet sköts all medlemshantering med registrering, betalning, närvaro, kommunikation med medlemmar och bokning av pass eller kurser. Det finns också funktioner för ansökan om LOK-stöd, statistik, ekonomi och bokföring, klubbshop, hantering av personal (ledare) med mera.

– Zoezi erbjuder en helhetslösning för föreningar att sköta sin medlemsadministration. Avtalet ger ett attraktivt erbjudande som vi tror passar många av våra föreningar, säger SB&Ks ordförande Fredrik Gundmark.

Sergio Leites från Team Leites Stockholm IF är en av SB&Ks föreningsledare som redan idag använder Zoezis gymsystem.

– Vi började leta efter ett administrativt verktyg för att vi kände att vi hade alldeles för dålig koll på våra medlemmar. Vi hade svårt att veta vilka som betalat och kassörsarbetet var en mardröm. Att söka bidrag tog tid och energi så vi var tvungna att hitta en annan lösning, berättar Sergio.

– Idag har arbetsbördan minskat kolossalt mycket. Vi har en enklare administration och vi har fått större kontroll på föreningen, vilket har lett till att vi stärkt vår ekonomi, fortsätter han.

I samarbete med Zoezi kan SB&K nu erbjuda förbundets föreningar möjligheten att till ett kraftigt rabatterat pris få tillgång till ett verktyg som underlättar föreningsdriften och förhoppningsvis ger mer tid över till kampsportsträning.

– Vi är väldigt glada att Svenska Budo och Kampsportsförbundet valt att ingå ett partnerskap med oss genom detta ramavtal. Både jag själv och grundarna till Zoezi är själva djupt rotade i just föreningsidrotten och detta kundsegment ligger oss verkligen varmt om hjärtat, säger Tomas Öberg, VD på Zoezi AB.

 

 

 

Är din förening intresserad av att veta mer om Zoezi och avtalet? Kontakta pilo@budo.se eller se mer information här:

» Information om avtalet mellan SB&K och Zoezi
» Zoezis hemsida

 

Text: Pilo Stylin
Foto: Bildbyrån

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52