Fjärde raka UFC-segern för Khamzat Chimaev

Khamzat Chimaev tog i helgen sin fjärde raka seger i UFC, sin tionde raka MMA-seger i karriären och är fortfarande obesegrad. I lördags besegrades Jianliang Li efter en rear naked choke i den första ronden.

1 november 2021  |  Jonathan Broberg

Det hade gått lite drygt ett år sedan Khamzat Chimaevs senaste MMA-match. I lördags var Allstars stjärna tillbaka och satte tonen direkt i UFC-mötet med den rutinerade kinesen Jiangliang Li. Och Chimaev gjorde som han brukar göra – vinna på tidigt avslut.

När matchuret tickat upp till 3:16 i den första ronden kom avgörandet. Chimaev, som hade övertaget matchen igenom, fick in en rear naked choke. Och med den säkrade han sin fjärde raka UFC-vinst.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Bildbyrån (arkiv)

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52