Nu börjar årsmötesperioden – capoeiraförbundet först ut

ÅRSMÖTEN. Det är dags för årsmöten inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Under en dryg vecka kommer flera av underförbunden ha sina möten, och den 26 mars är det SB&K:s årsmöte. Alla hålls digitalt och först ut i år är capoeiraförbundet, vars möte hålls redan ikväll.
(Foto: Jonathan Broberg)

9 mars 2022  |  Jonathan Broberg

Den 26 mars är det dags för SB&K:s årsmöte.

Men redan idag startar underförbundens möten. De allra flesta (14 av 18) har sina respektive möten digitalt i SB&K:s regi i Easymeet Online. Det blir ett tajt schema under en dryg vecka med start redan ikväll, då alltså capoeiraförbundet är först ut.

– För oss på kansliet är det en intensiv period. Vi har 14 möten på åtta dagar, så det blir bra drag. Jag hoppas förstås att så många som möjligt är med på mötena. Det är nu man har chans att påverka verksamhetsinriktningen, säger SB&K:s Magnus Ledin.

Vill du delta i något av dessa möten är det bra om du läser den här praktiska genomgången.

Det finns möjlighet att också delta utan att vara ombud för sin förening, via publikplatser (sök plats senast tre dagar innan det möte man vill besöka).

Tider för samtliga UF:s årsmöten och annan information kring dessa finns att ta del av här.

Text: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52